Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Geen training Jeugd i.v.m. meivakantie

Apr 28, 2015 admin

Vanwege de 'meivakantie' wordt door alle jeugdteams (CMV/Niveau6, Jongens C en  Meisjes B) niet getraind op vrijdagmiddag-/avond 8 mei 2015. De heren zullen die avond wel gewoon trainen.

Volleyballers vv Lienden pakken kampioenstitel

Apr 28, 2015 admin

jongens-kampioen.jpg

LIENDEN - Het CMV jeugdteam van volleybalvereniging vv Lienden is in de eerste klasse van de Nevobo Regio Oost competitie glansrijk als eerste geëindigd. Het tweede kampioenschap op rij voor de spelers van het trainersduo Ronald Blonk en Corina van de Burg. Een prestatie van formaat na een seizoen hard werken. Als beloning was er voor de nieuwe kampioenen taart en ook een bijbehorende medaille. Het vv Lienden kampioensteam bestaat uit: zittend Geertjan Arissen, Rutger van Zetten en daarachter, staand Ruben Muis, Thom Klaassen, Jelle van Beest, trainster Corina, Anna King, trainer Ronald, Levske Blonk en Susan de Haas.

Bron: De Stad Buren.nl
Copyright © BDUmedia

GMP maakt volleybalsters vv Lienden blij met outfit

Apr 28, 2015 admin

gmp-sponsor.jpg

LIENDEN - De volleybalmeisjes van vv Lienden zijn erg blij met de wedstrijdtenues die zij van hun nieuwe sponsor, zuivelproducent GMP-Goat Milk Powder, hebben ontvangen. Dankzij de bijdrage van GMP kunnen de meiden B van volleybalvereniging vv Lienden lekker ballen in een outfit met een professionele look. De nieuwe outfit werd namens GMP door Johan de Reu aan de succesvolle groep uitgereikt. Het team is helemaal in hun nopjes met hun nieuwe spullen en bedankte de representant van de shirtsponsor met een boeket bloemen.

Bron: De Stad Tiel.nl
Copyright © BDUmedia

Heren Recvol bijna kampioen

Apr 23, 2015 admin

Na een 4-0 zege op de Lingeboys in het dorpshuis te Meteren is het bijna feest: de mannen uit Lienden staan nu gedeeld op de eerste plaats, samen met Neder-Betuwe.

Na een interne bespreking bij de Recvol is uit de bus gekomen dat er op woensdagavond 27 april om 21:30 uur een beslissingswedstrijd wordt gespeeld in sportzaal de Linie in Ochten. Inspelen vanaf 21:00 uur.

Het zal een spannende wedstrijd worden!

Trainingen op Goede Vrijdag

Mar 31, 2015 admin

Vrijdag 3 april '15, Goede Vrijdag wordt er niet getraind door onze jeugdgroepen, de teams Meisjes B, Jongens C en de CMV jeugd/Niveau 6 van Anja, Rudy, Dirk, Ronald. en Corina.

De heren spelen op deze dag hun laatste (en heel misschien kampioens?) thuiswedstrijd. Heren: zorg dus dat je op tijd aanwezig bent deze dag voor de laatste thuiswedstrijd!

Ook de Meisjes B kunnen aan de slag: ze zullen deze avond een wedstrijd in de Vlinder in Wageningen spelen (zie eerder nieuwsbericht).

GMP nieuwe shirtsponsor meidenteam vv Lienden

Mar 14, 2015 admin

In het bedrijf GMP heeft het meidenteam van vv Lienden een nieuwe shirtsponsor gevonden. De tenues waarin het team nu speelt, van sponsor Walbeek Trappen & Kozijnen zijn na jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. vv Lienden dankt de firma Walbeek hartelijk voor de prettige, jarenlange samenwerking.

GMP gaat het complete team in het nieuw steken met blauwe shirts van het gerenommeerde Italiaanse sportmerk Errea. De presentatie van de nieuwe outfit ( shirts en shorts) zal binnenkort, voorafgaand aan een thuiswedstrijd in onze "Lindekampsporthal" plaatsvinden.

errea-vitoria-shirt-ladies-kleur.jpg

Wijziging trainingstijden alle jeugd/juniorenteams

Mar 14, 2015 admin

De trainingstijden van de drie jeugdteams zijn vanaf 6 maart '15 gewijzigd.
De nieuwe tijden zijn:

Meiden B1
Vrijdagavond 19.15 tot 20.30 uur en woensdagavond 19.30 tot 20.30 uur (conditietraining)
Jongens C1
Vrijdagavond 18.00 tot 19.15 uur
Niveau 6
Vrijdagavond 16.45 tot 18.00

Wedstrijdwijziging team vv Lienden vrouwen Recvol

Feb 28, 2015 admin

Wedstrijdwijziging Vrouwen Hoofdklasse Recvol , wedstrijdno. 336
De nieuwe datum voor de uitwedstrijd in Rijswijk De Driesprong - vv Lienden is dinsdag 31 maart 2015, aanvang 20.30 uur, sportzaal "de Hoekenburg".  De oorspronkelijke speeldatum was vr. 6 feb.

RSS Pictogram