Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Trainingen op Goede Vrijdag

Mar 31, 2015 admin

Vrijdag 3 april '15, Goede Vrijdag wordt er niet getraind door onze jeugdgroepen, de teams Meisjes B, Jongens C en de CMV jeugd/Niveau 6 van Anja, Rudy, Dirk, Ronald. en Corina.

De heren spelen op deze dag hun laatste (en heel misschien kampioens?) thuiswedstrijd. Heren: zorg dus dat je op tijd aanwezig bent deze dag voor de laatste thuiswedstrijd!

Ook de Meisjes B kunnen aan de slag: ze zullen deze avond een wedstrijd in de Vlinder in Wageningen spelen (zie eerder nieuwsbericht).

GMP nieuwe shirtsponsor meidenteam vv Lienden

Mar 14, 2015 admin

In het bedrijf GMP heeft het meidenteam van vv Lienden een nieuwe shirtsponsor gevonden. De tenues waarin het team nu speelt, van sponsor Walbeek Trappen & Kozijnen zijn na jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. vv Lienden dankt de firma Walbeek hartelijk voor de prettige, jarenlange samenwerking.

GMP gaat het complete team in het nieuw steken met blauwe shirts van het gerenommeerde Italiaanse sportmerk Errea. De presentatie van de nieuwe outfit ( shirts en shorts) zal binnenkort, voorafgaand aan een thuiswedstrijd in onze "Lindekampsporthal" plaatsvinden.

errea-vitoria-shirt-ladies-kleur.jpg

Wijziging trainingstijden alle jeugd/juniorenteams

Mar 14, 2015 admin

De trainingstijden van de drie jeugdteams zijn vanaf 6 maart '15 gewijzigd.
De nieuwe tijden zijn:

Meiden B1
Vrijdagavond 19.15 tot 20.30 uur en woensdagavond 19.30 tot 20.30 uur (conditietraining)
Jongens C1
Vrijdagavond 18.00 tot 19.15 uur
Niveau 6
Vrijdagavond 16.45 tot 18.00

Wedstrijdwijziging team vv Lienden vrouwen Recvol

Feb 28, 2015 admin

Wedstrijdwijziging Vrouwen Hoofdklasse Recvol , wedstrijdno. 336
De nieuwe datum voor de uitwedstrijd in Rijswijk De Driesprong - vv Lienden is dinsdag 31 maart 2015, aanvang 20.30 uur, sportzaal "de Hoekenburg".  De oorspronkelijke speeldatum was vr. 6 feb.

Geen volleybaltrainingen op vrijdag 27 maart 2015

Feb 20, 2015 admin

Omdat de "Lindekampsportzaal" op vrijdag 27 maart (en ook zaterdag 28 mrt) vanwege het jaarlijkse gymnastiekevenement van gymvereniging ILO bezet zal zijn, komen de wekelijkse trainingen van alle jeugdteams en van het mannenteam op deze vrijdagmiddag/avond te vervallen.

Wedstrijdwijziging team vv Lienden Meisjes B

Jan 16, 2015 admin

Vanwege ernstige schade (wateroverlast) aan het dak van sporthal "de Vlinder" te Wageningen
kon de wedstrijd van zaterdag 10 januari 2015, Scylla 1 - vv Lienden op het laatste moment niet doorgaan.
Er wordt naar een nieuwe speeldatum gezocht, zaterdag 27 maart zou een mogelijkheid kunnen zijn.
Nader bericht over deze wedstrijd MB1E 2Bj volgt.

Update: Er is inmiddels een nieuwe speeldatum bekend: het is vrijdag 27 maart '15 geworden, ook in sporthal "De Vlinder", Wageningen, aanvang 18.00 uur. Het wedstrijdschema wordt bijgewerkt als de NeVoBo haar site bijwerkt met deze nieuwe informatie.

Update 2:I.v.m. 4 zieke speelsters bij vv Lienden is deze speeldatum weer gewijzigd en nu in: vrijdag 3 april 2015, ook 18.00 uur, Wageningen, De Vlinder.

Nieuwe website

Jan 5, 2015 Jan

Het heeft even geduurd, maar dan is ook eindelijk de website van vv Lienden gemoderniseerd! We beginnen het jaar dus met een nieuwe website.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben voor de nieuwe website, mail dan gerust het secretariaat of de webmaster:

Secretariaat: info(at)vvlienden.net
Webmaster: webmaster(at)vvlienden.net

Jeugdteams aan de pannenkoeken

Dec 16, 2014 admin

Vrijdagmiddag 19 december sluiten de jeugdteams Jongens C en de volleyballers van Niveau 6 de eerste seizoenshelft 2014/2015 af met pannenkoeken eten. José de Haas, (Susan's moeder) neemt door haar gebakken pannenkoeken mee, waarvoor we haar allemaal heel erkentelijk zijn. Eerst nog een uurtje ( tot 18.00 u.) volleyballen en daarna is het pannenkoeken smullen. Het is dus niet nodig om vooraf eerst te eten! Ronald, Corina en José

RSS Pictogram