Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Algemene Leden Vergadering donderdag 12 oktober

Oct 6, 2017 admin

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering staat gepland voor donderdagavond 12 oktober a.s. Zoals gewoonlijk is de ALV weer in onze "Lindekampsport- zaal" en de begintijd is 20.15 uur.

Ieder (senior) clublid is deze avond welkom. Via info(at)vvlienden.net kunnen eventuele afmeldingen en punten voor de agenda worden doorgegeven.

Als lid met korting naar de Gelderland Cup

Aug 9, 2017 admin

De lange mannen spelen op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus om de Gelderland Cup tegen grootmacht Italië. In Doetinchem (SaZa Topsporthal) en Apeldoorn (Topsporthal Omnisport) strijdt het team van bondscoach Vermeulen tegen de vice-olympisch kampioen. De grote generale voordat 'the beasts' naar Polen vertrekken voor het EK dat op 24 augustus begint.

Het tweeluik tegen Italië levert een prachtige affiche op. De Italianen wonnen namelijk vorig jaar zilver op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro, nadat ze in de finale van Brazilië verloren.

Kom op 18 en 19 augustus kijken en geef de lange mannen die laatste boost richting het EK! Als lid van vv Lienden krijg je 25% korting op een ticket. Bestel ze via volleybal.nl/tickets met de kortingscode clubgcup17.

Gelderland Cup tegen Italië

  • Vr 18 aug, 19.00 uur: Nederland - Italië (SaZa Topsporthal, Doetinchem)
  • Za 19 aug, 16.00 uur: Nederland - Italië (Omnisport, Apeldoorn)

Lange mannen 2 (Bron FIVB).jpg

Foto Copyright © FIVB

VV Lienden zoekt nieuwe leden!

May 11, 2017 admin

Kom ook volleyballen bij vv Lienden! Of je nou jong bent, of je gewoon jong voelt: volleybal is voor iedereen. We trainen wekelijks in sporthal de Lindekamp op de volgende tijden:

Trainingstijden

Maandag 21:00 uur Heren 1
Woensdag 20:00 uur Heren 2
Vrijdag 15:30 uur Jeugd mini's, vanaf 9 jaar
  17:00 uur Jeugd C, t/m 13 jaar
  18:30 uur Jeugd B, t/m 15 jaar
  20:30 uur Recreanten gemengd

Heren 2 komt uit in de derde klasse van de Nevobo-competitie, Heren 1 in de eerste klasse van de Nevobo-competitie. Op vrijdagavond kan er om 20:30 uur recreatief gevolleybald worden.

We spelen in sporthal de Lindekamp, Het Eindtoe 7 in Lienden.

Voor meer info, bel 0653115572 of mail naar vvlienden(at)gmail.com

VV Lienden nu ook op Facebook!

May 5, 2017 admin

VV Lienden is vanaf nu ook actief op Facebook! Like ons snel op facebook.com/vvlienden!

Geen trainingen op vrijdag 24 maart 2017

Mar 8, 2017 admin

De middag- en avondtrainingen van 24 maart komen op deze vrijdag voor een keer te vervallen. De "Lindekampsporthal" is in dit weekend bezet door sportvereniging ILO en hierdoor kan er niet door onze jeugd- en recreantengroepen worden gevolleybald.

Volleyballers vv Lienden staan er mooi bij

Dec 16, 2016 admin

heren2-2016-2017-1.jpgLIENDEN - Sinds een paar maanden speelt een nieuw team van volleybalclub vv Lienden in de Nevobo competitie. Bij een nieuw team hoort ook een nieuwe sponsor en dus werden de spelers van vv Lienden in het nieuw gestoken door RegioBank en Van Blijderveen financiële & fiscale dienstverleners uit Lienden. Aan het begin van hun thuiswedstrijd tegen Invicta overhandigde directeur Van Blijderveen de fraaie outfit aan de Liendense spelers. De volleyballers zijn blij met hun wedstrijdtenue en zien de samenwerking met sponsor RegioBank/Van Blijderveen b.v. helemaal zitten.

Bron: De Stad Buren.nl
Copyright © BDUmedia

Foto: Marianne van Dissel

Data waarop Lindekamp niet vrij is

Oct 28, 2016 admin

In het seizoen 2016-2017 is de sporthal de Lindekamp bezet op:

Op die dagen zijn er dus geen trainingen en/of wedstrijden!

3 November: algemene ledenvergadering

Aug 20, 2016 admin

De eerstvolgende algemene ledenvergadering is onder voorbehoud op donderdag 3 november om 20.00 uur in de sporthal de Lindekamp.

Ieder lid is van harte uitgenodigd!

Eventuele agendapunten en afmeldingen kunnen gemaild worden naar: bestuur(at)vvlienden.net

RSS Pictogram