Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Data waarop Lindekamp niet vrij is

Oct 28, 2016 admin

In het seizoen 2016-2017 is de sporthal de Lindekamp bezet op:

Op die dagen zijn er dus geen trainingen en/of wedstrijden!

3 November: algemene ledenvergadering

Aug 20, 2016 admin

De eerstvolgende algemene ledenvergadering is onder voorbehoud op donderdag 3 november om 20.00 uur in de sporthal de Lindekamp.

Ieder lid is van harte uitgenodigd!

Eventuele agendapunten en afmeldingen kunnen gemaild worden naar: bestuur(at)vvlienden.net

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen!

Aug 11, 2016 admin

De vakantie zit er al weer bijna op, nog een paar weken en dan beginnen we weer met volleybal! Op vrijdag 26 augustus starten de eerste trainingen voor de jeugd en Recvol senioren weer!

De trainings-starttijden op vrijdag in het nieuwe seizoen zijn:

Mini's:
15:30
Jeugd C:
17:00
Jeugd B:
18:30
Recvol senioren:
20:00

We hopen jullie allemaal te zien dan!

Kampioenstitel behaald door volleyballers vv Lienden B Jeugd!

Apr 29, 2016 admin

Het kampioenschap had het team vorige week al veilig gesteld. De laatste thuiswedstrijd op 23 april was in feite een formaliteit. De Liendense formatie deed zijn plicht door in eigen huis de nummer twee op de ranglijst SSS 3/Barneveld met 4-0 te kloppen. De setstanden waren 25-20, 27-25, 25-22 en 25-20. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jos Schreijen werd het kampioensteam gehuldigd. Natuurlijk werd er uitgebreid gefeliciteerd, voor iedereen stonden bloemen en medailles klaar en was er een patatje als traktatie. Uiteraard werden de trainers Anja,Rudy en Ruben voor alles bedankt. Dankzij hun inzet kon dit geweldige resultaat worden neergezet. De spelersgroep, die dit mooie succes wist te bereiken bestaat uit Pijke, Astrid, Sanne, Janine, Elise, Vera, Rick, Desmond en Jan. Na kampioen vv Lienden met 49 punten eindigde SSS 3 met 38 punten als tweede, met direct daarachter als nummer drie Renswouw, dat 37 punten behaalde.

De rest van de foto's zijn te vinden in het Fotoalbum.


A1B1_kampioen_2015-2016.jpg

vv Lienden C2 kampioen 2015-2016!

Apr 29, 2016 admin

In de laatste wedstrijd stond er voor de Liendense volleyballers veel op het spel. Er moest in sporthal "de Hokhorst" in Renswoude met minimaal 3-1 worden gewonnen omdat anders concurrent Renswouw de Liendense spelers op puntengemiddelde nog van de eerste plaats zou kunnen verstoten. Het team van trainer Corina van de Burg was vooraf begrijpelijkerwijs nogal gespannen. Zij deden echter wat er gedaan moest worden en via de setstanden 22-25, 24-26, 25-21 en 13-25 bleef vv Lienden met 1-3 fier overeind. Na afloop vertrokken de nieuwe kampioenen direct huiswaarts waar de supporters al stonden te wachten. Op de parkeerplaats bij de "Lindekampsportzaal" klonk luid Queen's "We are the champions" uit een haastig opgestelde speaker en ook een lichte champagnedouche maakte deel uit van de spontane ontvangst. Binnen werden medailles aan de winnaars uitgedeeld en vanzelfsprekend ontbrak een feestelijke bloemetje niet. Een mooie prestatie die in het afgelopen seizoen werd neergezet door de spelers Geertjan, Tim, Thom, Ruben, Rutger, Susan en Anna en trainer Corina met haar assistenten Jasper, Martijn en in de afgelopen week Geurie. De eerste drie plaatsen in de eindstand worden ingenomen door vv Lienden JC2 met 44 punten, tweede is Renswouw 1 38 punten en derde staat Bruvoc/Spiker met 25 punten.

De rest van de foto's zijn te vinden in het Fotoalbum.

C2_kampioen_2015-2016.jpg

Kampioensteam vv Lienden-2 C jeugd seizoen 2015-2016 met bloemen en medailles
Staand vanaf links: Edwin van Dijk (directeur sponsor hoveniersbedrijf Van Dijk), Susan de Haas,
Corina van de Burg (trainer), Anna King, Thom Klaassen en Tim van Dijk
Zittend vanaf links: Rutger van Zetten, Ruben Muis, Geertjan Arissen, Jasper van Hal (begeleider)
Foto: Koen van Ingen, 23 april 2016

Geen training Goede Vrijdag Jeugd C teams

Mar 18, 2016 admin

De C-jeugdvolleybalteams van trainer Corina van de Burg en haar beide assistenten Martijn Bresser en Jasper van Hal trainen NIET op Goede Vrijdag, vrijdag 25 maart 2016.

De B/A-jeugd en de heren trainen wel gewoon op die dag.

Geen trainingen op vrijdag 18 maart

Mar 10, 2016 admin

Vrijdag 18 maart 2016  kan er door alle teams niet getraind worden in de "Lindekampsporthal". De sportzaal is vrijdag 18 en zaterdag 19 maart bezet voor de jaarlijkse uitvoering van gymvereniging ILO. Hierdoor kunnen de middag- en avondtrainingen van al onze jeugd- en seniorenteams geen doorgang vinden.

Blacklighttoernooi op 9 januari

Nov 20, 2015 admin

Op 9 januari 2016 gaan we iets heel bijzonders doen: we houden een blacklighttoernooi! Leden, sponsoren en ouders zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich binnenkort opgeven om mee te doen.

blacklight.jpg

RSS Pictogram