Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Wedstrijdwijziging heren Dovol-vv Lienden

Sep 25, 2015 admin

De voor 3 december a.s. vastgestelde wedstrijd nummer 223 uit de Recvol 1e klasse Mannen (Dovol - vv Lienden) is vanwege "bezetting van de accommodatie in Dodewaard" verplaatst naar:

dinsdag 20 oktober 2015, 20.15 uur

Wedstrijd gaat niet door

Sep 18, 2015 admin

De voor zaterdag 19 september 2015 geplande thuiswedstrijd uit de Nevobo jeugdcompetitie, meisjes A

vv Lienden 1 - Woudenberg 2 aanv. 17.00 u , plaats "Lindekampsporthal" gaat niet door. Wedstrijd wordt verplaatst naar nieuwe speeldatum.

Algemene ledenbijeenkomst

Aug 28, 2015 admin

De algemene ledenbijeenkomst seizoen 2015-2016 wordt gehouden op:

Datum: woensdag 16 september 2015
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: "Lindekampsportzaal"

Het nieuwe seizoen gaat beginnen!

Aug 27, 2015 admin

De scholen zijn alweer begonnen, en ook het nieuwe volleybalseizoen gaat komende week van start! Dit seizoen gaan de Dames 1 in de hoofdklasse van de Recvolcompetitie 'gemengd', samen met een paar heren spelen. De Heren zullen daarnaast in de eerste klasse van de Recvolcompetitie heren spelen.

Bij de jeugd zullen de meiden in de tweede klasse van de NeVoBocompetitie Meiden A gaan spelen. De jongens C van vorig seizoen zullen nu in de tweede klasse van de NeVoBocompetitie Jongens B gaan spelen. De gemengde groep Niveau 6 zal met twee teams in de eerste klasse van de NeVobocompetitie Jongens C gaan spelen.

De website is geupdate met de nieuwe teams, wedstrijdschema's en roosters. We hebben er allemaal heel veel zin in en hopen op goede resultaten!

Zomervakantie voor Jeugdgroep Niveau 6 is begonnen

Jun 19, 2015 admin

De vv Lienden jeugdgroep (CMV/Niveau 6) van de trainers Corina, Ronald en assistent Martijn heeft de competitie en de wekelijkse training voor dit seizoen afgesloten. Het is voor de jongste Liendense volleyballers een mooi seizoen geweest met als hoogtepunt het kampioenschap in de Nevobo jeugdklasse. De laatste training heeft men voor een keertje overgeslagen en in plaats daarvan is er gezwommen en "gewaterfietst" in de singels van het "Lingemeer " en tussendoor gebarbecued bij Anna en Corina.
Zaterdag 13 juni '15 heeft de CMV/Niveau 6 groep in Wageningen meegedaan aan een beachvolleybaltoernooi, dat Scylla op sportpark "de Bongerd" had uitgezet. Daarmee zat het seizoen 2014-2015 er helemaal op en was de zomerstop voor 2015 begonnen.
Na de zomervakantie wordt de vrijdagse training weer opgepakt. Dat zal zijn in week 35 (of 36), maar hierover worden de betrokkenen tegen die tijd geïnformeerd.

Zomerstop trainingen Jeugdteams Jongens-C en Meisjes-B

Jun 6, 2015 admin

De beide jeugdteams, Jongens C en Meisjes B van de trainers Rudy, Anja en Dirk hebben de trainingen voor dit seizoen afgesloten en zijn aan de zomerstop begonnen. De eerste trainingen na de zomervakantie zullen in week 35 (of 36) weer beginnen. Informatie over de exacte datum waarop de trainingen voor het nieuwe volleybalseizoen 2015-2016 weer opgestart zullen worden, kun je in de loop van augustus verwachten.

Mannenteam vv Lienden grijpt net naast de titel

May 1, 2015 admin

J2297920-resized.JPGOnze volleybalmannen hebben een zeldzaam goed seizoen in de 1e klasse gedraaid. Zo goed, dat op het eind van de competitie 2014-2015 de eerste plaats op de ranglijst bereikt werd. De positie aan de kop van het Recvolklassement moest evenwel gedeeld worden met rivaal Neder-Betuwe. Het team uit Kesteren had aan het eind van de rit eveneens 44 winstpunten binnengehaald en hoewel het totaalsaldo van de winst en verliespunten met bijna 100 in Liendens voordeel uitviel, moest uit een beslissingswedstrijd in "de Linie" in Ochten de nieuwe kampioen naar voren komen.

Woensdagavond 29 april was het zover. In een echte thriller moest vv Lienden de eerste twee sets met 19-25 en 16-25 afstaan. De derde set sloeg vv Lienden sterk terug en werd de zwaarbevochten 25-23 setwinst veroverd. Het vierde bedrijf was weer erg spannend, maar ondanks het geweldige support van de Liendense aanhang zagen de mannen van captain Peter van Beest net geen kans de nipte 23-25 nederlaag te ontlopen. Door het 1-3 verlies greep vv Lienden niet alleen naast het kampioenschap, maar ook de promotie naar de hoofdklasse werd misgelopen. Toch zijn de manschappen van trainer Ruth tevreden over de net afgesloten competitie en zij willen zich volgend seizoen, dan zonder de concurrentie van Neder-Betuwe, zeker weer volledig voor de titel inzetten.

Foto: Martin Snijder

Hoveniersbedrijf Van Dijk toont betrokkenheid met volleybaljeugd

Apr 30, 2015 admin

Team Jongens C van onze vereniging is onlangs door hoveniersbedrijf Van Dijk uit Lienden in nieuwe wedstrijdkledij gestoken. Eigenaar Edwin van Dijk overhandigde in onze sportzaal de fraaie shirts, op de rugzijde bedrukt met Van Dijk's bedrijfslogo en de clubnaam vv Lienden prominent op de voorkant, aan alle teamspelers. Niet alleen Jongens-C speelt nu in een "Van Dijk uitrusting". Sinds enkele maanden neemt de CMV/Niveau 6 jeugd in dezelfde outfit deel aan de Nevobo juniorencompetitie . Daarnaast is het hoveniersbedrijf een van onze boardingsponsors in de sportzaal. De lokale betrokkenheid van eigenaar Edwin van Dijk komt mede voort uit het feit dat zoon Tim deel uitmaakt van het jongensteam. vv Lienden is bijzonder blij met de spontane ondersteuning van de betrokken ondernemer. Aan het einde van de presentatie van de shirts werd Van Dijk door bestuurslid Jan Elings hartelijk bedankt voor alle moois en werd aan hem een kleurrijk boeket bloemen overhandigd.

Hoveniersbedrijf Van Dijk - voor aanleg en onderhoud is gevestigd aan de J.van der Leeweg 2, 4033 BD Lienden

Telefoon:
0344-642592
Internet:
www.hoveniersbedrijfvandijk.com
E-mail:
info(at)hoveniersbedrijfvandijk.com

jongensc-vandijk.jpg

Spelersnamen (van links naar rechts):
Staand: Dirk de Greef (trainer), Jan Cornelisse, Rins Lukasse, Rick de Greef, Edwin van Dijk (directeur hoveniersbedrijf Van Dijk), Niek Kempeneers.
Zittend: Rudy Tomasoa (trainer), Desmond v.d.Pol, Rene van Zetten, Tim van Dijk en Joost Legemaat.

RSS Pictogram