Home


Welkom op de website van Volleybalvereniging vv Lienden!

De volleybalvereniging vv Lienden biedt sporters uit Lienden en uit de omgeving de gelegenheid om deel te nemen aan de volleybalsport. De vereniging heeft diverse groepen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Bij vv Lienden kan er op elk niveau vanaf 9 jaar worden gesport.

Geen volleybaltrainingen op vrijdag 27 maart 2015

Feb 20, 2015 admin

Omdat de "Lindekampsportzaal" op vrijdag 27 maart (en ook zaterdag 28 mrt) vanwege het jaarlijkse gymnastiekevenement van gymvereniging ILO bezet zal zijn, komen de wekelijkse trainingen van alle jeugdteams en van het mannenteam op deze vrijdagmiddag/avond te vervallen.

Wedstrijdwijziging team vv Lienden Meisjes B

Jan 16, 2015 admin

Vanwege ernstige schade (wateroverlast) aan het dak van sporthal "de Vlinder" te Wageningen
kon de wedstrijd van zaterdag 10 januari 2015, Scylla 1 - vv Lienden op het laatste moment niet doorgaan.
Er wordt naar een nieuwe speeldatum gezocht, zaterdag 27 maart zou een mogelijkheid kunnen zijn.
Nader bericht over deze wedstrijd MB1E 2Bj volgt.

Update: Er is inmiddels een nieuwe speeldatum bekend: het is vrijdag 27 maart '15 geworden, ook in sporthal "De Vlinder", Wageningen, aanvang 18.00 uur. Het wedstrijdschema wordt bijgewerkt als de NeVoBo haar site bijwerkt met deze nieuwe informatie.

Update 2:I.v.m. 4 zieke speelsters bij vv Lienden is deze speeldatum weer gewijzigd en nu in: vrijdag 3 april 2015, ook 18.00 uur, Wageningen, De Vlinder.

Nieuwe website

Jan 5, 2015 Jan

Het heeft even geduurd, maar dan is ook eindelijk de website van vv Lienden gemoderniseerd! We beginnen het jaar dus met een nieuwe website.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben voor de nieuwe website, mail dan gerust het secretariaat of de webmaster:

Secretariaat: info(at)vvlienden.net
Webmaster: webmaster(at)vvlienden.net

Jeugdteams aan de pannenkoeken

Dec 16, 2014 admin

Vrijdagmiddag 19 december sluiten de jeugdteams Jongens C en de volleyballers van Niveau 6 de eerste seizoenshelft 2014/2015 af met pannenkoeken eten. José de Haas, (Susan's moeder) neemt door haar gebakken pannenkoeken mee, waarvoor we haar allemaal heel erkentelijk zijn. Eerst nog een uurtje ( tot 18.00 u.) volleyballen en daarna is het pannenkoeken smullen. Het is dus niet nodig om vooraf eerst te eten! Ronald, Corina en José

Jongens en meisjes vv Lienden maken verwachting waar

Dec 15, 2014 admin

Dankzij twee maal 2-1 winst op resp, Tweevv en Gemini veroverden de N6 spelers van vv Lienden 13 dec. het kampioenschap in de Nevobo A poule. Na terugkeer uit Renkum werden de nieuwe kampioenen in het thuishonk in het bijzijn van familie, vrienden, vriendinnetjes en teamsponsor Edwin van Dijk van hoveniersbedrijf Van Dijk in het zonnetje gezet. Alle spelers kregen als beloning voor hun formidabele prestatie een dikverdiende "gouden"medaille. Bloemen waren er voor Ronald en Corina, de beide coaches die aan het succes hebben bijgedragen en voor shirtsponsor Van Dijk. Anna, Levske, Susan, Geertjan, Jelle, Thom en Rutger zijn de spelers van het mixedteam dat deze mooie prestatie heeft neergezet. Top!

n6-kampioen-2.jpg

Het kampioensteam, foto: Ina Blonk

n6-kampioen.jpg

Het kampioensteam, foto: Bianca Rijksen

Grote Clubactie 2014

Dec 15, 2014 admin

De trekking van de winnende lotnummers van de Grote Clubactie 2014 heeft eind november plaatsgevonden. Wil je weten of je met de via onze club ontvangen loten in de prijzen bent gevallen, ga naar www.clubactie.nl en vul op de lotchecker "Check Hier Uw Lotnummer" de cijfers van je loten in. Veel geluk!

Kan het jeugdteam de titel pakken?

Dec 12, 2014 admin

Bij winst op beide concurrenten Gemini/Elst en TweeVV/Ede kan het jeugdteam van vv Lienden zaterdag 13 december in Renkum de titel in poule A bij de CMV jeugd Nevobo Regio Oost binnenhalen. 't Wordt een lastige klus en om ca 12.30 uur is bekend of de missie met succes afgerond kan worden. Slaagt het team van de coaches Ronald Blonk en Corina van der Burg in hun poging, dan wacht de jongens en meisjes vroeg in de middag een prettige verrassing in het vv Lienden home van thuisbasis "de Lindekampsportzaal".

Jeugd en ouders spelen tegen elkaar

Dec 11, 2014 admin

Je kunt alvast de volgende datum noteren:

vrijdagmiddag 2 januari 2015 v.a.14.00 u. -17.30 u.
"Lindekampsporthal", Het Eindtoe 7, Lienden

Nieuwjaarstoernooi voor de vv Lienden volleybaljeugd (Niveau 6, Jongens C en Meisjes B) en de ouders van de jeugdleden.
Informatie: volleyballienden(at)hotmail.com Als je 't nog niet gedaan hebt: vul je deelnameformulier (van: datumprikker.nl) zo gauw mogelijk in (en verstuur het meteen!)

RSS Pictogram